Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Оператор МТС вводить абонентську плату за імена відправників

08.07.2019

З 01.08.2019 р. оператор МТС змінює умови надання послуги з розсилки SMS-повідомлень. За виділення та обслуговування літерного імені відправника буде стягуватися щомісячна плата в розмірі 2 000 руб. (або в єквіваленті) з урахуванням ПДВ.

Всі поточні зареєстровані імена будуть видалені, буде потрібна повторна реєстрація.

Заявки на реєстрацію приймаються у вашому особистому кабінеті на сторінці «Налаштування» → «Імена відправників». При створенні або зміні імені необхідно встановити нову опцію для оператора МТС. Реєстрація імен на 1 серпня буде проводитися в два етапи: до 15 липня і до 23 липня.

Повідомлення від незареєстрованих імен будуть блокуватися оператором або відправлятися за більш високим тарифом, інформація з'ясовується.

Умови по реєстрації імен залишаються без змін:
Важливо, щоб ім'я відправника збігалось з назвою вашої компанії, було зареєстрованим товарним знаком або доменним іменем, підтвердженим сертифікатом. Оператор строго перевіряє імена, і всі невідповідні їх правилам відхиляє.

Якщо назва вашої компанії не збігається з іменем відправника, то необхідно надати документ, що підтверджує право на використання імені. Даний документ потрібно відправити на e-mail в нашу службу підтримки або завантажити в особистому кабінеті в розділі .

Уточнення:
Після 01.08.2019 р повідомлення, що відправляються від раніше зареєстрованих імен і не поданих на платну реєстрацію, будуть відправлятися через тимчасове підключення по тарифу
МТС (безкоштовні імена) , але даний спосіб може бути закритий оператором в будь-який момент.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика