Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Запущено нову послугу для E-mail розсилок

29.09.2014

У нашому сервісі з'явилася нова послуга − E-mail розсилки. Тепер можна відправляти e-mail повідомлення клієнтам або партнерам. Можливі як поодинокі відправки, так і масові розсилки. Всі відправлені повідомлення відстежуються за статусами доставки до адресатів і відображаються в особистому кабінеті в історії повідомлень.

Інтерфейс управління ідентичний звичайним SMS-розсилкам в сервісі, листи можна відправляти у вигляді простого тексту або HTML-повідомлень з вкладеннями. Доступні всі звичайні функції Сервісу − автоматичні розсилки за розкладом, шаблони, підстановка макросів із даних контактів, чорні списки адрес, автоматична відмова від розсилок та ін.

Відправка e-mail повідомлень також доступна в автоматичному програмному режимі через API за допомогою готових бібліотек, що може бути корисно для відправки різних повідомлень або реєстраційних даних з інтернет-сервісів. Доставка повідомлень буде здійснюватися нашими спеціально налаштованими серверами з дотриманням всіх правил і стандартів, що зменшує ризик потрапляння листів в спам, чого складно уникнути в разі відправки листів самостійно.

Тарифи на послугу E-mail розсилки доступні на сторінці загальних тарифів. Для них також працює партнерська програма і програма реселлера з можливістю для заробітку, як на послузі SMS-повідомлень.

Допускаються до відправки тільки легальні розсилки за своїми базами e-mail адрес.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика