Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в Україну

21.12.2015

Зміни переносяться на 15.01.2016 р.

Повідомляємо про зміну з 01.01.2016 р. умов роботи та тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам українських операторів.

З указаної дати всі оператори України вводять поділ трафіку на національний та міжнародний. Поділ відбуватиметься за іменами відправників. Відправка SMS-повідомлень від імен, які оператори вважатимуть національними і зареєструють, буде тарифікуватись за попередніми тарифами дешевше. Всі інші незареєстровані імена будуть вважатися міжнародними, і SMS-повідомлення від таких імен будуть коштувати дорожче.

Реєстрація нових імен для клієнтів з національним трафіком буде можлива 10-го і 20-го числа кожного місяця.

Для реєстрації імені відправника необхідно в особистому кабінеті на сторінці «Імена відправників» для кожного імені включити опцію «Зареєструвати ім'я для України на знижений тариф по національному трафіку». Після реєстрації імені оператором тариф на повідомлення з цим іменем буде автоматично знижений.

Багато імен, від яких раніше відправлялись повідомлення, вже зареєстровані у операторів. Дізнатись статус імені можна, включивши вищезазначену опцію. Для активованих імен у списку одразу буде виводитись статус «Україна: допущено», для решти виводитиметься «Україна: очікує реєстрації».

Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.

Звертаємо Вашу увагу, що за уточненими даними для реєстрації імен відправників у операторів України необхідно коментарі в налаштуваннях кожного імені в особистому кабінеті вказати детальний опис послуг, які надає ваша компанія, і тип повідомлень, що розсилаються, а також у налаштуваннях облікового запису в реквізитах повинен бути вказаний коректна фактична адреса української компанії. Із великою ймовірністю багато імен будуть відхилені операторами через недостатній опис розсилок, що плануються.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика