Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МОТИВ (Росія)

20.11.2023

З 01.12.2023 г. оператор зв'язку МОТИВ вводить обов'язкову безкоштовну реєстрацію імені відправника, а також поняття транзакційних, сервісних, рекламних повідомлень і окремі тарифи на відправку різних типів повідомлень з зареєстрованих імен відправників на платній основі. Також підвищується вартість на відправку інших повідомлень, які не будуть зареєстровані як Сервісні, транзакційні або будуть відправлятися від безкоштовного імені відправника.

Використання сервісних і транзакційних повідомлень можливо тільки при наявності зареєстрованого платного імені відправника клієнта у оператора МОТИВ. Такі повідомлення реєструються за правилами, вказаними в особистому кабінеті на сторінці Шаблони сервісних повідомлень у пункті Правила реєстрації шаблонів.

Допущені шаблони клієнтів для інших операторів Росії автоматично подані на реєстрацію для оператора МОТИВ (при наявності платного імені відправника для оператора МОТИВ) і відображаються в особистому кабінеті. Всім клієнтам необхідно визначити тип своїх повідомлень, і, якщо вони відповідають вимогам оператора, скласти шаблони і подати їх на реєстрацію (якщо вони не були зареєстровані раніше для операторів Росії), також при необхідності зареєструвати ім'я відправника на платній основі. Це можна зробити в особистому кабінеті в меню Налаштування – Шаблони сервісних повідомлень. Автоматичне створення шаблонів по вже відправленим раніше повідомленнями доступно в пункті Генерація шаблонів. Подати ім'я відправника на реєстрацію можна в меню Налаштування - Імена відправників.

Детальні тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф і Тарифи для оператора МОТИВ (Росія).

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика