Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)

07.12.2021

Со 30.12.2021 р. оператор Мегафон змінює умови надання послуги з розсилки SMS-повідомлень. За виділення і обслуговування літерного імені відправника для передачі SMS-повідомлень в мережу Мегафона і операторів, що працюють на його мережі (Йота, Газпром, OS Telecom), буде стягуватися обов'язкова щомісячна плата в розмірі 2 000 руб. з урахуванням ПДВ. Також з 01.01.22 р. змінюються тарифи на відправку, нова вартість SMS-повідомлення вказана на сторінці Тарифи для оператора Мегафон (Росія).

Всі імена, зареєстровані на безкоштовній основі, будуть видалені, для передачі повідомлень абонентам Мегафона буде потрібно реєстрація платного імені відправника. Поточні допущені платні імена відправників продовжать роботу.

Заявки на реєстрацію приймаються у Вашому Особистому кабінеті на сторінці «Налаштування» → «Імена відправників». При створенні або зміні імені необхідно встановити опцію з платною реєстрацією імені для оператора Мегафон.

Повідомлення від незареєстрованих Імен на платній основі будуть блокуватися оператором.

У зв'язку з даними змінами платні імена, подані на реєстрацію в грудні для оператора Мегафон, будуть зареєстровані після 01.01.22 р. (щоб уникнути списання абонентської плати в грудні). Якщо потрібно зареєструвати ім'я раніше, то необхідно повідомити про це на пошту support@smsc.ua.

Умови реєстрації Імен не змінюються:
Важливо, щоб ім'я відправника збігалося з найменуванням компанії, було зареєстрованим товарним знаком або доменним ім'ям, підтвердженим сертифікатом. Мегафон строго перевіряє імена, подані на реєстрацію, і всі невідповідні його правилам відхиляє. Документи, що підтверджують право використання імені, необхідно направити на e-mail names@smsc.ua або завантажити в особистому кабінеті в розділі "Договори та документи».


всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика