Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Додана функція коротких посилань в сервісі

17.07.2015

У Сервісі з'явилась функція створення коротких посилань для переходів на задані сторінки з можливістю відстеження лічильників переходів. Дані посилання корисні для скорочення текстів і вартості SMS-повідомлень, що відправляються, а також для отримання статистики переходів по посиланнях із відправлених повідомлень.

Дані посилання зручно використовувати в SMS, MMS і E-mail розсилках. Крім того, їх використання рекомендується замість інших популярних сервісів коротких посилань, які можуть блокуватися операторами через те, що часто використовуються в заборонених повідомленнях для приховування адрес. Тому для більш гарантованої доставки повідомлень використовуйте дану функцію нашого сервісу.

Також з'явилася опція для автоматичної заміни посилань на короткі варіанти на сторінці відправки повідомлень. У разі e-mail розсилок додатково в історії відправлених повідомлень для кожного адресата буде з'являтися ознака натискання посилань з отриманого листа, що зручно для виявлення зацікавилися вашою розсилкою одержувачів.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика