Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Запущена нова послуга для голосових розсилок (voice-розсилки)

25.03.2015

У нашому сервісі з'явилася нова послуга − «Голосова розсилка» (voice-розсилка), яка дозволяє відправляти голосові повідомлення у вигляді дзвінків абонентам як мобільних операторів, так і стаціонарних по всьому світу. Усі дзвінки відстежуються за статусами дозвону до абонентів і відображаються в особистому кабінеті в загальній історії повідомлень.

Інтерфейс управління загальний зі звичайними SMS-розсилками в сервісі,  можливі поодинокі відправки і масові розсилки, переклад текстових повідомлень в голос, запис і передача свого голосу, а також прикріплення заздалегідь записаних звукових файлів і комбінування всіх способів одночасно. Доступні всі звичайні функції сервісу − автоматичні розсилки за розкладом, шаблони, підстановка макросів із даних контактів, чорні списки номерів абонентів та ін.

Відправка голосових повідомлень також доступна в автоматичному програмному режимі через API за допомогою готових бібліотек, що може бути корисно для відправки різних повідомлень або реєстраційних даних з інтернет-сервісів.

Тарифи на послугу голосових розсилок доступні на сторінці загальних тарифів. Для них так само буде працювати партнерська програма і програма реселлера можливості для заробітку, як на послугу SMS-повідомлень.

Допускаються до відправки тільки легальні розсилки по своїх базах абонентів.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика