Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Відключення загальних імен для національного трафіку в Україну

15.02.2019

На вимогу операторів зв'язку SMS-повідомлення, відправлені в Україну від імен, не зареєстрованих для аккаунта клієнта в якості національних, з 18.02.2019 р будуть тарифікуватись по міжнародному тарифу.

Для збереження національної ставки необхідно зареєструвати ім'я відправника як національне за правилами операторів від імені української компанії. При неможливості реєстрації національного імені відключити відправку від цього імені в Україну або продовжувати працювати за міжнародним тарифом.

Відправка SMS-повідомлень за національним тарифом від загальних імен відправників буде недоступна.

Нагадуємо, що від національного імені можуть передаватися SMS-повідомлення, ініційовані на території країни Оператора і зареєстровані на резидента даної країни (юридична особа або підприємець). Не можуть бути відправлені від національного імені SMS-повідомлення від міжнародних та/або іноземних платіжних систем, сервісів, компаній, підприємств, організацій; SMS-повідомлення, що містять посилання на web-ресурс доменної зони країни, відмінної від країни Оператора, та інші SMS-повідомлення, які можуть бути ідентифіковані як повідомлення, передані з метою надання послуги або сервісу ненаціонального характеру. У разі порушення зазначених умов, Оператор має право протарифікувати всі SMS-повідомлення, передані від національного імені, по міжнародному тарифу.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика