Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)

21.07.2021

З 01.08.2021 р. змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон. Зі вказаної дати оператор вводить новий тип трафіку Авторизаційні SMSРозсилка проводиться за попередньо узгодженими з оператором шаблонами авторизаційних повідомлень, що використовуються для передачі одноразових кодів і паролів для доступу до закритих сервісів.

Зареєстровані раніше шаблони для оператора Мегафон, які відповідають правилам реєстрації авторизаційних SMS, будуть подані на реєстрацію в Мегафон автоматично для даного типу трафіку. Але в будь-якому випадку всім клієнтам потрібно перевірити, які саме шаблони подані і прийняті оператором, і при необхідності додати нові.

Поняття Сервісні SMSзмінюється на Інформаційні SMS. Всі раніше зареєстровані шаблони для сервісних SMS будуть діяти і далі для даного типу повідомлень.

Тарифікація для кожного типу трафіку (авторизаційний, сервісний, рекламний) змінюється і здійснюватиметься за кожною кількісною градацією окремо для кожного типу повідомлень. Наприклад, при відправці 200 000 рекламних SMS-повідомлень на місяць рекламні SMS до 100 000 шт. оплачуються за вартістю першого рядка, наступні (з 100 001 по 500 000 шт.) рекламні SMS оплачуються за вартістю другого рядка і т. д.

Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи для оператора Мегафон.


всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика