Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Оператор зв'язку Мобайл Телеком-Сервіс (Казахстан) забороняє відправку SMS-повідомлень в свою мережу від загальних імен відправників

12.07.2021

Со 01.08.2021 р. оператор зв'язку Мобайл Телеком-Сервіс (бренди Теле2, Алтел) забороняє надсилання SMS-повідомлень у свою мережу від загальних імен відправників для національних та міжнародних типів повідомлень.
З вказаної дати без попередньо зареєстрованого власного імені відправника у даного оператора відправка SMS-повідомлень буде блокуватися на нашому боці.

Заявки на реєстрацію імен приймаються на e-mail names@smsc.kz. Необхідно направити лист (досить скан-копію) на ім'я ТОО "СМС-центр" в довільній формі на фірмовому бланку за підписом керівника і печаткою організації із зазначенням імені відправника (яке необхідно зареєструвати) і операторів зв'язку (для яких потрібна реєстрація). Щомісячна абонентська плата за власне ім'я відправника клієнта становить 20 000 тенге (або відповідну суму в іншій валюті, встановленій в особистому кабінеті). Сума місячної оплати повинна знаходитися на балансі особистого кабінету на момент направлення заявки на реєстрацію. Абонентська плата за ім'я відправника списується в повному обсязі в момент підключення оператором зв'язку і далі кожного 1-го числа, незалежно від фактичного використання імені для передачі SMS-повідомлень.

Термін підключення імен відправників через наш сервіс становить 15-30 календарних днів.
Заявки на зняття з реєстрації імен відправників приймаються на e-mail names@smsc.kz до 15-го числа кожного місяця.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика