Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)

11.11.2020

С 01.12.2020 г. змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС. Даний оператор по аналогії з операторами Мегафон, Білайн і Теле2 з вказаної дати вводить поняття транзакційних, сервісних, рекламних повідомлень і окремі тарифи на відправку залежно від типу повідомлення з платних імен відправників. Також підвищується тариф для повідомлень з безкоштовними іменами відправників.

Шаблони повідомлень реєструються у оператора МТС за тими ж правилами, що і для інших операторів. Додавати шаблони на реєстрацію або видаляти можна в особистому кабінеті в меню Налаштування, пункт Шаблони операторів.

Всі зареєстровані раніше шаблони для операторів Мегафон, Білайн і Теле2 будуть подані на реєстрацію в МТС автоматично, тому якщо повідомлення, які відправляються в МТС, збігаються з повідомленнями для інших операторів, то повторно додавати їх на реєстрацію в особистому кабінеті не потрібно. Але в будь-якому випадку всім клієнтам необхідно перевірити, які саме шаблони подані і прийняті оператором, і при необхідності додати нові.

Незареєстровані SMS-повідомлення або невідповідні шаблонам будуть вважатися рекламними і тарифікуватися за вищими тарифами оператора.

Докладні тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи і Тарифи для оператора МТС.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика