Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Додано нову послугу відправки цифрових кодів у номері телефонного дзвінка

06.06.2017

У сервісі з'явилася нова послуга — Відправка кодів у телефонному номері, що дозволяє здійснювати розсилку цифрових кодів для підтвердження певних операцій за допомогою телефонного номера, що набагато дешевше, ніж відправка кодів в SMS-повідомленнях. Передача коду при такому способі здійснюється в номері телефону вхідного дзвінка і не вимагає прослуховування голосового повідомлення абонентом.

Щоб передати код у телефонному номері, необхідно надіслати абоненту спеціальне голосове повідомлення (voice) зі словом code, по якому абонентові буде виконано дзвінок з випадкового номера із заданого пулу. При отриманні дзвінка абонент може його скинути або підняти трубку. При піднятті трубки система сама скине дзвінок. Останні 6 цифр номеру, з якого прийшов дзвінок, будуть секретним кодом, його необхідно використовувати абоненту для підтвердження операції у вашому сервісі. Також можна використовувати більш короткі коди з номера, вказавши кількість цифр в інструкції для користувачів на вашому сайті.

Тарифікація дзвінків з кодами в телефонному номері буде відповідати мінімальній довжині (5 секунд) голосового (voice) повідомлення згідно встановленого тарифному плану.

Докладний опис послуги.

всі новини



© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика