Тарифи  Послуги  API  Партнерам  Про сервіс  Контакти 
0 (800) 30 7672
Безкоштовно по Україні
 

Новини сервісу

Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
21.03.2024
З 1 квітня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від безкоштовних і платних імен відправників (транзакційні, сервісні та рекламні повідомлення) в мережу оператора зв'язку Білайн (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф і Тарифи для оператора Білайн.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
21.02.2024
З 26 лютого змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора зв'язку МТС (Росія) від міжнародних імен відправників. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Kcell (Казахстан)
20.02.2024
З 1 березня р. змінюються умови тарифікації національних SMS-повідомлень, що відправляються в мережу оператора зв'язку Kcell (Казахстан). З вказаної дати оператор вводить нові типи повідомлень: верифікаційні sms і повідомлення, що відправляються від загальних імен відправників. Детальні умови та реєстрація шаблонів доступні в меню Налаштування - Шаблони сервісних повідомлень. Також із зазначеної дати змінюються тарифи для кожного типу SMS-повідомлень: рекламні, транзакційні, Сервісні. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Казахстан)
19.01.2024
З 12 лютого змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від національних імен відправників в мережу оператора зв'язку Білайн (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів Теле2 / Altel (Казахстан)
19.01.2024
З 23 січня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу операторів зв'язку Теле2 / Altel (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
11.01.2024
З 18 січня р. оператор зв'язку Мегафон (Росія) вводить новий тип повідомлення - рекламні шаблоновані SMS. Також із зазначеної дати змінюються тарифи для рекламного типу SMS-повідомлень. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи для оператора Мегафон.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
21.12.2023
З 1 січня 2024 р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від платних імен відправників для всіх типів трафіку (транзакційні, авторизаційні, інформаційні (Сервісні) і рекламні повідомлення) в мережу оператора зв'язку Мегафон (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора Мегафон.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі російських регіональних і віртуальних операторів
22.11.2023
C 1 грудня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень абонентам групи російських регіональних і віртуальних операторів зв'язку. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів. Нові ціни вказані на сайті на сторінці Тариф.


Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МОТИВ (Росія)
20.11.2023
З 1 грудня змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МОТИВ. З вказаної дати оператор вводить обов'язкову безкоштовну реєстрацію імені відправника, а також поняття транзакційних, сервісних, рекламних повідомлень і окремі тарифи на відправку різних типів повідомлень з зареєстрованих імен відправників на платній основі.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
23.10.2023
З 1 листопада змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від безкоштовних і платних імен відправників (транзакційні, сервісні та рекламні повідомлення) в мережу оператора зв'язку Білайн (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф і Тарифи для оператора Білайн.


Зміна тарифів на виконання HLR-запитів в мережу оператора Білайн (Росія)
22.08.2023
З 26 серпня підвищуються ціни на відправку HLR-запитів абонентам оператора зв'язку Білайн (Росія). Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи на HLR-запити.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів Теле2 / Altel (Казахстан)
22.08.2023
З 24 серпня змінюються ціни на відправку міжнародних SMS-повідомлень в мережу операторів зв'язку Теле2 / Altel (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
24.07.2023
З 1 серпня змінюються ціни на відправку транзакційних (банківських) SMS-повідомлень в мережу оператора зв'язку Білайн (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення - 1.15 руб.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень на закордонні напрямки
17.07.2023
З 22 липня р. змінюються тарифи і список зарубіжних країн, що входять в зони 1, 2 і 3. Нові ціни вказані на сайті на сторінці Тариф.
детальніше


Відключення способу тарифікації SMS-повідомлень
20.06.2023
Повідомляємо, що з метою спрощення тарифікації послуг видаляється таблиця окремих тарифів для SMS-повідомлень, що відправляються з Особистого кабінету. Надалі вартість SMS-повідомлень буде визначатися за єдиною таблиця (раніше "SMS-повідомлення через API"). У чинних договорах таблиця № 1 "SMS-повідомлення, відправлені з Особистого кабінету" додатка № 2 втрачає чинність з моменту направлення даного повідомлення, таблиця № 2 перейменовується в "тарифи на відправку SMS-повідомлень".


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів Теле2 / Altel (Казахстан)
28.04.2023
З 5 травня змінюються ціни на відправку національних і міжнародних SMS-повідомлень в мережу операторів зв'язку Теле2/Altel (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Підвищуються тарифи на закордонні напрямки
21.04.2023
З 1 травня підвищуються тарифи на закордонні напрямки для Зона 1, Зона 2 і Зона 3. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф. Підвищення викликані зміною тарифів з боку операторів зв'язку.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень на закордонні напрямки
20.04.2023
З 20 квітня р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень абонентам Танзанії, Конго, Пакистану. У таблиці тарифів дані напрямки перенесені в Зону 3. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Казахстан)
14.03.2023
З 20 березня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора зв'язку Білайн (Казахстан) від міжнародних імен відправників. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


Змінюються умови роботи у відправці SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
21.02.2023
З 1 березня р. оператор зв'язку Мегафон (Росія) припиняє передачу кінцевих статусів відправлених в його мережу SMS-повідомлень. З вказаної дати всі передані SMS-повідомлення абонентам даного оператора будуть мати кінцевий статус "Доставлено", незалежно від фактичної доставки абоненту. Клієнтам, які відправляють більше 100 тис.sms/міс. у мережу оператора Мегафон і яким потрібно отримувати кінцеві статуси, необхідно завантажити відповідний документ, заповнити і направити поштою в ПАТ Мегафон.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
20.02.2023
З 1 березня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від платних імен відправників, включаючи транзакційні, авторизаційні, сервісні та рекламні повідомлення в мережу оператора зв'язку Мегафон (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи для оператора Мегафон.


Змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
16.02.2023
З 1 березня р. оператор зв'язку МТС (Росія) вводить новий тип повідомлення - Авторизаційні SMS. Також із зазначеної дати змінюються тарифи для кожного типу SMS-повідомлень (транзакційні, авторизаційні, Сервісні, рекламні). Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи для оператора МТС.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень на закордонні напрямки
03.02.2023
З 4 лютого р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень абонентам Словенії, Кенія, Мадагаскар, Тунісу і Кувейту. У таблиці тарифів Словенія перенесена в Зону 2, Кенія, Мадагаскар, Туніс, Кувейт в Зону 3. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Блокування кодів в голосових повідомленнях
31.01.2023
З 31 січня р. оператори зв'язку забороняють передачу голосових повідомлень (дзвінків), що містять коди підтвердження для авторизації в будь-яких додатках, сервісах. Клієнтам, які використовують дану послугу, необхідно перейти на відправку кодів в SMS-повідомленнях, так як в разі виявлення фактів передачі голосових повідомлень з кодами послуга може бути повністю заблокована для всіх типів повідомлень з можливим подальшим виставленням штрафних санкцій з боку оператора зв'язку.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
26.01.2023
З 1 лютого змінюються ціни на відправку транзакційних (банківських) SMS-повідомлень в мережу оператора зв'язку МТС (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора МТС.


Зміна вартості за власне ім'я відправника для оператора МОТИВ (Росія)
16.01.2023
З 1 лютого змінюється розмір щомісячної абонентської плати за власне ім'я відправника, зареєстроване у оператора Мотив, яка становитиме 2000 руб.в місяць (вартість підключення імені в розмірі 2000 руб. не змінюється). Підвищення викликане зміною тарифу з боку оператора зв'язку.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Теле2 (Росія)
28.12.2022
З 1 січня 2023 р.змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від безкоштовних і платних імен відправників (транзакційні, сервісні та рекламні повідомлення) в мережу оператора зв'язку Теле2 (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф і Тарифи для оператора Теле2.


Зміна тарифів на виконання HLR-запитів
19.10.2022
З 25 жовтня змінюються ціни на відправку HLR-запитів. Актуальні тарифи доступні на сайті на сторінці Тарифи на HLR-запити. Зазначена вартість HLR-запитів може змінюватися в залежності від курсу національної валюти.


Зміна тарифів на виконання HLR-запитів
03.10.2022
З 7 жовтня змінюються ціни на відправку HLR-запитів. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи на HLR-запити.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в Ізраїль
01.09.2022
З 1 вересня ц. р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень абонентам Ізраїлю, в таблиці тарифів даний напрямок перенесено в Зону 3. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень до Абхазії
12.08.2022
З 15 серпня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень абонентам Абхазії, в таблиці тарифів даний напрямок перенесено в Зону 2. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зниження тарифів на відправку SMS-повідомлень на закордонні напрямки
23.06.2022
З 1 липня р. знижуються ціни на відправку SMS-повідомлень на закордонні напрямки для зон 1, 2 і 3. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


ТОВ "СМСЦЕНТР" зупиняє свою роботу в Україні
11.05.2022
З 11 травня 2022 р. ТОВ "СМСЦЕНТР" змушений призупинити свою роботу в Україні у зв'язку з ситуацією, що склалася в країні. З вказаної дати немає можливості надсилати СМС-повідомлення абонентам України та приймати оплату від клієнтів. Просимо вибачення за незручністьі.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів Теле2, Altel, Білайн (Казахстан)
18.04.2022
З 1 травня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень абонентам операторів зв'язку Теле2, Altel, Білайн (Казахстан) від міжнародних імен відправників. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


Платежі на розрахунковий рахунок ТОВ "СМСЦЕНТР" не будуть зарахованіі.
17.03.2022
У зв'язку з неможливістю банком надавати повний пакет обслуговування нашого розрахункового рахунку (прибутково-витратні операції), тимчасово призупинено прийом платежів на розрахунковий рахунок компанії. Прохання не проводити оплату на розрахунковий рахунок ТОВ" СМСЦЕНТР", оскільки кошти не будуть зараховані на баланс вашого облікового запису в smsc.ua. У зв'язку з ситуацією, що склалася, ми змушені відключити всі наявні кредитні ліміти, які були надані раніше. Обмеження будуть зняті при стабілізації ситуації в країні та оновленні повноцінного обслуговування банком розрахункового рахунку ТОВ "СМСЦЕНТР", про що ми додатково проінформуємо.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS та Viber повідомлень
01.03.2022
З 2 березня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів зв'язку України від міжнародних імен відправників. Додатково підвищуються тарифи на закордонні напрямки для зон 1, 2 і 3. Також підвищуються ціни на відправку сервісних і рекламних Viber повідомлень. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф і Тарифи Viber.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Теле2 (Росія)
18.02.2022
З 1 березня підвищується вартість на відправку SMS-повідомлень абонентам оператора Теле2 (Росія). Змінюється розмір щомісячної абонентської плати за ім'я відправника-2400 руб. з ПДВ. Тарифікація для кожного типу трафіку здійснюватиметься за кожною кількісною градацією окремо для кожного типу повідомлень. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф і Тарифи для оператора Теле2.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в Шрі-Ланку і ОАЕ
11.02.2022
З 11 лютого змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень, в таблиці тарифів перенесені Шрі-Ланка в Зону 3, ОАЕ в Зону 2. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку міжнародних SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
31.01.2022
З 1 лютого змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу оператора зв'язку МТС (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку міжнародних SMS-повідомлень в мережу оператора K'cell (Казахстан)
24.01.2022
З 1 лютого змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу оператора зв'язку K'cell (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлень вказана на сайті на сторінці Тарифи.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
24.01.2022
З 1 лютого змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень для безкоштовних і для платних імен відправників, включаючи сервісні, транзакційні та рекламні повідомлення в мережу оператора зв'язку Білайн (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи і Тарифи для оператора Білайн


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів України
22.12.2021
З 1 січня 2022 р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від національних імен відправників в мережі операторів зв'язку України. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МОТИВ (Росія)
20.12.2021
З 1 січня 2022 р. підвищуються ціни на відправку SMS-повідомлень абонентам оператора зв'язку МОТИВ (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку національних SMS-повідомлень в мережу оператора K'cell (Казахстан)
20.12.2021
З 1 січня 2022 р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від національних імен відправників в мережу оператора зв'язку K'cell (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку національних SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Казахстан)
20.12.2021
З 1 січня 2022 р. змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від національних імен відправників в мережу оператора зв'язку Білайн (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тариф.


Змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
07.12.2021
Оператор Мегафон з 30 грудня вводить обов'язкову абонентську плату за виділення літерного імені відправника. Всі імена, зареєстровані на безкоштовній основі, будуть видалені, для передачі повідомлень абонентам Мегафона буде потрібно реєстрація платного імені відправника. З 01.01.22 р. змінюються тарифи на відправку, нова вартість SMS-повідомлення вказана на сторінці Тарифи для оператора Мегафон (Росія).
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в Сербію і Бангладеш
03.11.2021
З 3 листопада змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень, в таблиці тарифів перенесені в Зону 2, Бангладеш в Зону 3. Актуальна вартість вказана на сайті на сторінці Тариф.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора K'cell (Казахстан)
01.10.2021
З 1 жовтня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу оператора зв'язку K'cell (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи.


Змінюється спосіб тарифікації та вартість на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників (Росія)
27.09.2021
З 1 жовтня змінюється спосіб тарифікації і вартість на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників у мережу операторів зв'язку Мегафон, МТС, Білайн, Теле2 (Росія). Нова вартість SMS-повідомлення від міжнародних імен вказана на сайті на сторінці Тарифи. Також із зазначеної дати оператор зв'язку Ростелеком вводить окрему тарифікацію SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників, список міжнародних імен доступний на даній сторінці.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
23.09.2021
З 1 жовтня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу оператора зв'язку Білайн (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора Білайн.


Зміни по Теле2, Altel (Казахстан) переносяться на 1 вересня
27.07.2021
Оператори Теле2, Altel (Казахстан) переносять дату, після якої не прийматимуть SMS-повідомлення в свою мережу від загальних імен відправників для національних і міжнародних типів повідомлень, на 1 вересня
докладно


Змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
21.07.2021
З 1 серпня змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон. Даний оператор з вказаної дати вводить новий тип трафіку Авторизаційні SMS, а також змінює поняття Сервісні SMS на інформаційні SMS. Тарифікація для кожного типу трафіку (авторизаційний, сервісний, рекламний) змінюється і здійснюватиметься за кожною кількісною градацією окремо для кожного типу повідомлень.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу регіональних і віртуальних операторів Росії
16.07.2021
З 1 серпня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в мережу регіональних і віртуальних операторів Росії. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
16.07.2021
З 1 серпня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу оператора зв'язку МТС (Росія). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора МТС.


Оператор зв'язку Мобайл Телеком-Сервіс (Казахстан) забороняє відправку SMS-повідомлень в свою мережу від загальних імен відправників
12.07.2021
З 1 серпня оператор зв'язку Мобайл Телеком-Сервіс (бренди Теле2, Алтел) забороняє відправку SMS-повідомлень в свою мережу від загальних імен відправників для національних і міжнародних типів повідомлень. З вказаної дати без попередньо зареєстрованого власного імені відправника у даного оператора відправка SMS-повідомлень буде блокуватися на нашому боці.
детальніше


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в Індонезію
24.06.2021
З 25 червня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в Індонезію, в таблиці тарифів даний напрямок перенесено в Зону 3. Актуальна вартість вказана на сайті на сторінці Тариф.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів України
19.05.2021
З 1 червня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережі операторів зв'язку України. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тариф.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Кселл (Казахстан)
18.05.2021
З 22 травня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу оператора зв'язку Кселл (Казахстан). Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів Білорусі
07.05.2021
З 10 травня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень від національних імен відправників у мережу операторів зв'язку Білорусі. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в Андорру, Кувейт і Саудівську Аравію
29.04.2021
З 30 квітня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в Андорру, Кувейт і Саудівську Аравію, в таблиці тарифів дані напрямки перенесені в Зону 2. Актуальна вартість вказана на сайті на сторінці Тариф.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
23.04.2021
З 1 травня змінюється вартість на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників абонентам оператора Мегафон. Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість SMS-повідомлення вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора Мегафон.


Змінюється поняття і склад групи регіональних і віртуальних операторів Росії
22.04.2021
З 1.05.2021 р змінюється поняття і склад групи регіональних і віртуальних операторів Росії. Регіональні та віртуальні оператори: всі російські мобільні оператори зв'язку, за винятком Мегафон, МТС, Білайн, Теле2 і Мотив.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
22.03.2021
З 1 квітня змінюються тарифи оператора зв'язку МТС. Підвищується вартість на відправку рекламних, сервісних, транзакційних і міжнародних SMS-повідомлень, що передаються від платних імен відправників. Також з зазначеної дати скасовується додатковий сервісний збір. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи для оператора МТС.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
22.03.2021
З 1 квітня підвищуються тарифи оператора зв'язку Білайн. Змінюється вартість на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників. Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нова вартість вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора Білайн.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Казахстан)
01.03.2021
З 15 березня підвищуються тарифи оператора зв'язку Білайн (Казахстан). Змінюються тарифи на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників. Підвищення викликано зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищуються тарифи на закордонні напрямки для Зона 2 і Зона 3
19.02.2021
З 1 березня підвищуються тарифи на закордонні напрямки для Зона 2 і Зона 3. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи. Підвищення викликані зміною тарифів з боку операторів зв'язку


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Теле2 (Росія)
18.02.2021
З 1 березня підвищуються тарифи оператора зв'язку Теле2. Змінюються тарифи на відправку SMS-повідомлень від безкоштовних імен, рекламних SMS-повідомлень від платних імен та міжнародних SMS-повідомлень. Підвищення викликано зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи і Тарифи для оператора Теле2.


Зміна умов роботи і тарифів оператора МОТИВ (Росія)
20.01.2021
З 1 лютого підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень абонентам оператора зв'язку МОТИВ. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи. Також змінюється щомісячна абонентська плата за власне ім'я відправника клієнта, яка буде складати 1500 руб. у місяць. Подібно іншим операторам зв'язку МОТИВ вводить список міжнародних імен відправників, відправка SMS-повідомлень від яких буде тарифікуватися дорожче. Вартість для міжнародних SMS вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора МОТИВ.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів Теле2, Altel (Казахстан)
15.01.2021
З 1 лютого підвищуються тарифи операторів зв'язку Теле2, Altel. Змінюються тарифи на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників. Підвищення викликано зміною тарифів з боку операторів зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів України
30.12.2020
З 5 січня 2021 р підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень від міжнародних імен відправників в мережу операторів зв'язку України. Підвищення викликано зміною курсу національної валюти. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Оператор МТС (Росія) вводить підвищений тариф на міжнародні SMS-повідомлення
21.12.2020
З 1 січня 2021 р оператор МТС подібно іншим операторам вводить список міжнародних імен відправників, відправка SMS-повідомлень від яких буде тарифікуватися дорожче. Список міжнародних імен доступний на даній сторінці . Зазначений перелік не остаточний і може поповнюватися оператором зв'язку. Вартість для міжнародних SMS вказана на сайті на сторінці Тарифи для оператора МТС.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Мегафон (Росія)
21.12.2020
З 1 січня 2021 р. підвищуються тарифи оператора зв'язку Мегафон. Змінюються тарифи на відправку SMS-повідомлень від безкоштовних імен та рекламних SMS-повідомлень від платних імен відправників. Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи і Тарифи для оператора Мегафон.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
20.11.2020
З 1 грудня підвищуються тарифи оператора зв'язку Білайн. Змінюються тарифи на відправку SMS-повідомлень від безкоштовних імен та рекламних SMS-повідомлень від платних імен відправників. Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи і Тарифи оператора Білайн.


Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС (Росія)
11.11.2020
З 1 грудня змінюються умови роботи і тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора МТС. Даний оператор по аналогії з операторами Мегафон, Білайн і Теле2 зі вказаної дати вводить поняття транзакційних, сервісних, рекламних повідомлень і окремі тарифи на відправку залежно від типу повідомлення з платних імен відправників. Також підвищується тариф для повідомлень з безкоштовними іменами відправників.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів Теле2, Altel (Казахстан)
14.10.2020
З 1 листопада підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів Теле2, Altel (Казахстан). Тарифи збільшуються для відправки SMS-повідомлень від національних імен відправників. Підвищення викликано зміною тарифної політики з боку операторів зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Зміна тарифів на відправку SMS-повідомлень в Абхазію і Литву
01.09.2020
З 1 вересня змінюються ціни на відправку SMS-повідомлень в Абхазію і Литву, в таблиці тарифів дані напрямки перенесені в Зону 1. Актуальні тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Зміна тарифів на відправку повідомлень у месенджер VIBER
29.07.2020
З 1 серпня змінюються тарифи на відправку повідомлень через месенджер VIBER у зв'язку зі зміною тарифної політики з боку VIBER. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам операторів Білорусі
28.07.2020
З 1 серпня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень абонентам операторів Білорусі. Тарифи збільшуються для національних і міжнародних імен. Підвищення викликане зміною цін операторами зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів K'cell і Білайн (Казахстан)
26.06.2020
З 1 липня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів K'cell і Білайн (Казахстан). Тарифи збільшуються для відправки SMS-повідомлень від національних і міжнародних імен. Підвищення викликано зміною тарифної політики з боку операторів зв'язку. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Зміни у відправці і тарифікації голосових повідомлень (дзвінків)
29.05.2020
Відправлення голосових повідомлень переведено на посекундну тарифікацію після 5-ї секунди прослуховування запису абонентом. Розпізнавання автовідповідачів тепер вимкнено за замовчуванням. Також значно збільшено кількість каналів і пропускна здатність для виконання більшої кількості одночасних дзвінків, тепер масові відправки голосових повідомлень виконуються швидше.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі російських регіональних і віртуальних операторів
20.04.2020
З 1 травня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень абонентам групи російських регіональних і віртуальних операторів зв'язку. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів. Нові ціни вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів України
20.04.2020
З 1 травня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів України від міжнародних імен відправників. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів. Нові ціни вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень для закордонних напрямків
17.03.2020
З 18 березня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень для наступних міжнародних напрямків: Білорусь, Зона 1, Зона 2, Зона 3. Підвищення викликано зміною тарифів з боку деяких операторів зв'язку, а також зміною курсу рубля по відношенню до іноземних валют. Нові ціни вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Оператор K'cell (Казахстан) скасував підвищення тарифів з 01.02.2020 р.
27.01.2020
Оператор K'cell скасував підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень з 1 лютого р., з вказаної дати тарифи підвищуються тільки в мережу операторів Теле2 і Altel (Казахстан). Актуальні тарифи для оператора K'cell будуть оновлені найближчим часом і вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам операторів Казахстану
16.01.2020
З 1 лютого підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів K'cell, Теле2 і Altel (Казахстан). Тарифи збільшуються для національних імен. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS і Viber повідомлень абонентам операторів України
23.12.2019
У зв'язку зі зміною тарифів операторами c 1 січня 2020 р. підвищується вартість на передачу SMS та Viber повідомлень абонентам операторів України. Нові тарифи доступні на сайті на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку міжнародних SMS-повідомлень абонентам операторів Республіки Білорусь
26.11.2019
У зв'язку зі зміною тарифів операторами c 1 грудня підвищується вартість на передачу міжнародних SMS-повідомлень абонентам операторів республіки Білорусь. Нові тарифи доступні на сайті на сторінці Тарифи. Вартість відправки національних SMS-повідомлень залишається без змін.


Додано додаток для Бітрікс24
18.10.2019
Нами було розроблено і додано додаток для Бітрікс24, який дозволяє організувати відправку SMS і голосових повідомлень з карток лідів, угод і контактів, масових розсилок зі списків даних істот, а також налаштувати відправку з роботів та бізнес-процесів.


Передача sms-повідомлень оператору МТС
04.09.2019
З 15 вересня повідомлення, що передаються абонентам МТС через тимчасове підключення від незареєстрованих у оператора власних імен, будуть відправлятися від загальних імен відправників. Даний спосіб передачі може бути в будь-який момент закритий, рекомендуємо зареєструвати власне ім'я відповідно до зазначеної інформації.
детальніше


Оператор Мегафон підвищує абонентську плату за імена відправників
22.08.2019
З 1 вересня оператор Мегафон підвищує абонентську плату за реєстрацію і обслуговування імен відправників для зниженою тарифікації SMS. З вказаної дати вартість імен, зареєстрованих на платній основі, буде складати 2000 руб. у місяць.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Росія)
19.07.2019
З 1 серпня підвищує тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн. Тарифи підвищуються для безкоштовних імен та для платних, включаючи сервісні і рекламні повідомлення. Підвищення викликане зміною тарифів з боку оператора. Нові тарифи вказані в особистому кабінеті, а також на сайті на сторінках Тарифи і Тарифи оператора Білайн.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі російських регіональних і віртуальних операторів
19.04.2019
З 1 травня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережі російських регіональних і віртуальних операторів. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів Казахстану
15.03.2019
З 1 квітня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень в мережу операторів Казахстану. Тарифи збільшуються для національних імен. Підвищення викликано зміною тарифів з боку операторів. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.


В сервіс моніторингу додана можливість тестування DNS-серверів
06.03.2019
У сервіс моніторингу додана можливість тестування DNS-серверів на наявність певних записів. Доступна перевірка наступних типів: A, NS, CNAME, MX, TXT, PTR. Перевірятися сервери можуть на будь-яку успішну відповідь, на швидкість відповіді і на збіг із необхідним результатом для зазначеного запиту. Повний опис послуги доступний на даній сторінці.


Зміна голосів для синтезу мови в голосових повідомленнях
18.02.2019
Голоси w3 і w4 більше не використовуються для озвучування тексту голосових повідомлень (дзвінків). Залишені більш якісні "Чоловічий" (m) та "Жіночий " (w) голоси. Також додані нові альтернативні голоси "Чоловічий 2" (m2) та "Жіночий 2" (w2).
детальніше


Відключення загальних імен для національного трафіку в Україну
15.02.2019
На вимогу операторів зв'язку SMS-повідомлення, відправлені в Україну від імен, не зареєстрованих для аккаунта клієнта в якості національних, з 18 лютого будуть тарифікуватись по міжнародному тарифу. Відправка SMS-повідомлень за національним тарифом від загальних імен відправників буде недоступна.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку міжнародних SMS-повідомлень абонентам операторів Республіки Білорусь
25.01.2019
У зв'язку зі зміною тарифів операторами c 1 лютого підвищується вартість на передачу міжнародний SMS-повідомлень абонентам операторів Республіки Білорусь. Нові тарифи доступні на сайті на сторінці Тариф. Вартість відправки національних SMS-повідомлень залишається без змін.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу російських і зарубіжних операторів
21.12.2018
Повідомляємо про підвищення з 1 січня 2019 р тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу російських операторів Мегафон, Білайн, Теле2, МОТИВ. Також підвищується тариф для регіональних і віртуальних операторів, в список до яких додаються оператори Вайнах, WIN Mobile, ТрансТелеКом, V-Tell, Danycom, Sprint, Газпром, Кримтелеком, Тінькофф Мобайл, Сбербанк-Телеком, Таттелеком. Додатково підвищуються тарифи на закордонні напрямки для зон 2 і 3, а для зон 1 і 2 змінюється список країн. Нові тарифи вказані на сайті на сторінці Тарифи.
детальніше


Роздільна тарифікація рекламних і сервісних повідомлень в месенджер VIBER
30.08.2018
З 3 вересня для месенджера VIBER вводиться роздільна тарифікація рекламних і сервісних (транзакційних) повідомлень. З новими тарифами можна ознайомитися на сторінці Тарифи .
детальніше


Скасування абонентської плати за імена відправників для оператора K'cell (Казахстан)
25.04.2018
З 1 травня оператор K'cell скасовує абонентську плату за імена відправників. З вказаної дати імена будуть реєструватися безкоштовно. Реєстрація буде виконуватися 2 рази на місяць - 1-го і 15-го числа. Заявку на реєстрацію імен необхідно надсилати на фірмовому бланку за тиждень до зазначених дат на e-mail служби підтримки сервісу.


Підвищення тарифів на відправку повідомлень в месенджер VIBER
30.03.2018
Повідомляємо про підвищення з 1 квітня тарифів на відправку повідомлень користувачам месенджера VIBER. Підвищення викликане збільшенням тарифів з боку сервісу VIBER. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в Білорусь
27.03.2018
Повідомляємо про зміну з 28 березня умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам операторів Білорусі. З вказаної дати білоруські оператори вводять поділ трафіку на національний і міжнародний. Поділ буде відбуватися по іменах відправників.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку міжнародних SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Казахстан)
12.03.2018
Повідомляємо про підвищення з 20 березня тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам оператора Білайн (Казахстан) для міжнародних імен відправників. Підвищення викликано збільшенням тарифів з боку оператора. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Новий спосіб зберігання і управління паролями
04.02.2018
У сервісі введений новий спосіб зберігання і управління паролями користувачів. Тепер всі паролі зберігаються у вигляді хешів без можливості їх відновлення і крадіжки. Раніше в системі використовувався тільки один загальний пароль для особистого кабінету і для API, що створювало певні незручності, які усуваються даними змінами.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів Білорусії
30.01.2018
У зв'язку зі зміною тарифів операторами c 1 лютого підвищується вартість відправки SMS-повідомлень в Білорусію. Відправка SMS-повідомлень абонентам операторів Білорусії зі вказаної дати буде тарифікуватись відповідно до тарифів Зони 2. Актуальні тарифи ви можете побачити в особистому кабінеті та на сайті в розділі Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережу оператора Білайн (Казахстан)
18.12.2017
Повідомляємо про підвищення з 1 січня 2018 р. тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам оператора Білайн (Казахстан) для національних і міжнародних повідомлень. Підвищення викликане зростання тарифів з боку оператора. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Зміна умов відправки Viber-повідомлень
13.12.2017
Повідомляємо, що VIBER з 1 січня 2018 р вводить мінімальну щомісячну суму витрат по кожному імені відправника незалежно від кількості відправлених повідомлень. У зв'язку з цим просимо до 15 грудня ухвалити рішення щодо подальшого використання вже зареєстрованих імен, внести авансовий платіж в розмірі 13 000 грн і підтвердити списання вказаної суми з балансу вашого особистого кабінету за кожне ім'я відправника.
детальніше


Зміна тарифів і умов роботи для оператора МТС (Росія)
20.11.2017
Повідомляємо, що з 1 грудня 2017 року оператор МТС змінює схему надання послуги з розсилки СМС-повідомлень. Кожному кінцевому замовнику необхідно буде узгодити власні унікальні імена відправників і після узгодження імен укласти прямий договір з ПАТ МТС через нашу компанію, яка виступає агентом оператора.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень для оператора K'cell (Казахстан)
05.09.2017
Із 15 вересня підвищуються тарифи на відправку SMS-повідомлень у мережу оператора K'cell (Казахстан). Також оператор скасовує введені раніше індивідуальні тарифні плани, тому тарифікація відбуватиметься за єдиним тарифом, як для загальних імен відправників. Можливість платної реєстрації свого імені залишиться. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на виконання HLR-запитів
10.07.2017
Із 15 липня підвищуються тарифи сервісу на виконання HLR-запитів. Тариф стає єдиним для всіх країн і операторів. Детальні тарифи вказані на сторінці Тарифи HLR. Підвищення викликане зміною закупівельної ціни оператором, що надає дану послугу.


Перехід на нову програму SMPP-сервера
27.06.2017
Сьогодні на наших серверах було вироблено оновлення програмної частини SMPP-сервера, через що протягом дня могли відбуватися короткочасні обриви зв'язку, викликані декількома перезапусками нової програми для виконання останньої стадії тестування і налаштування під великим навантаженням. Новий сервер повністю переписаний під поточні вимоги сервісу, максимально оптимізований по швидкості і доопрацьований необхідним функціоналом.
детальніше


Додано нову послугу відправки цифрових кодів у номері телефонного дзвінка
06.06.2017
В нашому сервісі з'явилася нова послуга — Відправка кодів у телефонному номері, що дозволяє здійснювати розсилку цифрових кодів для підтвердження певних операцій за допомогою телефонного номера, що набагато дешевше, ніж відправка кодів в SMS-повідомленнях. Передача коду при такому способі здійснюється в номері телефону вхідного дзвінка і не вимагає прослуховування голосового повідомлення абонентом.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в мережі операторів Вірменії та Грузії
11.01.2017
У зв'язку зі зміною тарифів операторами c 15 січня підвищується вартість відправки SMS-повідомлень в країни Вірменія і Грузія. Відправка SMS-повідомлень абонентам операторів зв'язку Вірменії та Грузії зі вказаної дати буде тарифікуватись відповідно до тарифів зони 3. Актуальні тарифи ви зможете побачити в особистому кабінеті і на сайті в розділі Тарифи.


Блокування міжнародного трафіку в Україну від загальних імен
22.04.2016
Оператори України включили блокування SMS-повідомлень від загальних імен відправників по каналу для національного трафіку. Для можливості відправки повідомлень від незареєстрованих імен відправників необхідно використовувати міжнародний дорогий канал. Для цього необхідно включити в налаштуваннях імені відправника в особистому кабінеті опцію, що дозволяє використовувати даний канал.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в Україну для міжнародних імен
16.02.2016
Повідомляємо про підвищення з 21 лютого тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам українських операторів для міжнародних імен відправників. Підвищення викликане зміною тарифів з боку операторів. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Зміна умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень в Україну
21.12.2015
Повідомляємо про зміну з 1 січня 2016 р. умов роботи і тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам українських операторів. Із зазначеної дати всі оператори України вводять поділ трафіку на національний і міжнародний. Поділ відбуватиметься за іменами відправників. Зміни переносяться на 15 січня 2016 р.
детальніше


Нова послуга сервісу – моніторинг серверів
25.11.2015
У сервісі з'явилась функція моніторингу серверів і сайтів клієнтів. Система буде виконувати періодичні перевірки і повідомляти про проблеми по SMS, E-mail або дзвінку. Оплачуватись будуть тільки повідомлення за тарифами сервісу. Також можливе безкоштовне повідомлення на Jabber (XMPP). Для моніторингу доступні наступні типи перевірок: PING, TCP і HTTP. Також можлива перевірка доменів і SSL-сертифікатів на термін реєстрації. Налаштування моніторингу задаються на даній сторінці.
детальніше


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в Україну
20.11.2015
Повідомляємо про підвищення з 1 грудня тарифів на відправку SMS-повідомлень абонентам усіх українських операторів. Підвищення викликане збільшенням тарифів з боку операторів. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Підвищення тарифів на відправку SMS-повідомлень в зарубіжні країни
22.10.2015
Повідомляємо про підвищення з 1 листопада тарифів на відправку SMS-повідомлень у мережі зарубіжних операторів у зв'язку із великою кількістю накопичених змін у закупівельних цінах і з перенастроюванням маршрутів по багатьох напрямках для поліпшення якості доставки. Із зазначеної дати буде прибрано рядок СНД в тарифах, а також перенесені деякі країни в інші зони. Нові тарифи вказані на сторінці Тарифи.


Додатковий функціонал у голосових повідомленнях (DTMF і параметри дозвону)
03.10.2015
У голосових повідомленнях з'явилася функція зворотного зв'язку з абонентами, тепер система показує в історії відправлених повідомлень комбінацію, натиснуту абонентом на телефоні (тоновий набір або dtmf), і передає ці дані на обробник клієнта. Також у голосових повідомленнях з'явився додатковий параметр param, що передається через API або в коментарі текстів повідомлень, що дозволяє більш гнучко налаштовувати час і частоту дозвону абонентам, щ зайняті.
детальніше


У сервісі з'явилась можливість скористатись обіцяним платежем
25.08.2015
Якщо ваш баланс близький до нуля або навіть негативний, а поповнити рахунок немає можливості, за допомогою послуги «Обіцяний платіж"можна моментально використати кредит і продовжити розсилку.
детальніше


Додана функція коротких посилань в сервісі
17.07.2015
У Сервісі з'явилась функція створення коротких посилань для переходів на задані сторінки з можливістю відстеження лічильників переходів. Дані посилання корисні для скорочення текстів і вартості SMS-повідомлень, що відправляються, а також для отримання статистики переходів по посиланнях із відправлених повідомлень.
детальніше


Запущена нова послуга для голосових розсилок (voice-розсилки)
25.03.2015
У нашому сервісі з'явилася нова послуга - "голосова розсилка" (voice-розсилка), що дозволяє відправляти голосові повідомлення у вигляді дзвінків абонентам як мобільних операторів, так і стаціонарних по всьому світу. Можливі поодинокі відправки і масові розсилки, переклад текстових повідомлень в голос, запис і передача свого голосу, а також прикріплення заздалегідь записаних звукових файлів і комбінування всіх способів одночасно. Всі дзвінки відслідковуються за статусами дозвону до абонентів і відображаються в особистому кабінеті в загальній історії повідомлень. Відправка голосових повідомлень також доступна в автоматичному програмному режимі через API.
детальніше


Підвищення тарифів для операторів України
21.01.2015
Із 1 лютого через підвищення цін українськими операторами підвищуються тарифи на відправку повідомлень в нашому сервісі для напрямку «Україна».
детальніше


Зміна тарифів на зарубіжні країни для рублевих аккаунтів
05.12.2014
У зв'язку із триваючим зростанням курсів іноземних валют по відношенню до рубля з 7 грудня підвищуються на 0.20 тарифи на відправку SMS-повідомлень для зарубіжних напрямків (зони: «Казахстан», «СНД» «Зарубіжні країни», розрахунки за якими відбуваються у валюті.
детальніше


Запущено нову послугу для E-mail розсилок
29.09.2014
У нашому сервісі з'явилася нова послуга-e-mail розсилки. Тепер можна відправляти e-mail повідомлення клієнтам або партнерам. Можливі як поодинокі відправки, так і масові розсилки. Всі повідомлення відслідковуються за статусами доставки до адресатів і відображаються в особистому кабінеті в історії повідомлень. Інтерфейс управління ідентичний звичайним SMS-розсилок в сервісі, листи можна відправляти у вигляді звичайного тексту або HTML-повідомлень з вкладеннями. Відправка e-mail повідомлень також доступна в автоматичному програмному режимі через API.
детальніше


Список забороненої реклами в SMS-розсилках у Росії
31.05.2014
Повідомляємо інформацію про заборону рекламування за допомогою SMS-розсилок деяких видів товарів і послуг. За подібні розсилки оператори виставляють штрафи від 100 000 до 500 000 руб. за 1 SMS-повідомлення без розгляду і скарг від ФАС, навіть при наявності згоди абонентів..
детальніше


Плановані зміни у GSM-операторів в Росії
23.10.2013
У сфері смс-послуг в Росії очікуються серйозні зміни, які вводяться самими операторами для боротьби зі спамом, що спричинить велике підвищення цін на смс. Оператори почнуть закриватися один від одного і пропускати комерційні розсилки тільки через своє пряме підключення за більш високими цінами.
детальніше





© 2003–2024 ТОВ " СМСЦЕНТР»
Код ЄДРПОУ 38404962
support@smsc.ua
Контакти
Дизайн — Студія Артемія Лебедєва
Інформація про сайт
SMS-центр для Android Яндекс.Метрика